A WAMBA PRESENTA HUGO RACE & M. RUSSO (EX THE BAD SEEDS)


Hugo Race & M. Russo
21 Jun 2018 Hora : 21.30H.
Precio : 12€/15€

Fundador de The Wreckery i ex-component de Nick Cave & The Bad Seeds, és un d’aquells músics que no hauria de passar desapercebut per a qualsevol persona amb una mica de sensibilitat pel rock’n’roll. Michelangelo Russo és company seu a Hugo Race & The True Spirit des de fa molt anys.

Cap dels dos és aliè a John Lee Hooker ni al blues. Aclamat com una influència suprema per a la música de la seva banda, l’aquí duet crea una immersió sensorial complerta amb una devastadora singularitat.

Gravat a una única i contínua sessió de dia i nit a Berlin, ‘John Lee Hooker’s World Today’ (Glitterhouse Records, 2017) és un àlbum épic de bruixeria sònica suspès en el temps i el lloc, mirant cap a enrera a través dels ulls de John Lee Hooker en una mescla analògica com remolins d’arena. La selecció de pistes narra una història en si mateixa, des del fugitiu nen de dotze anys dels clàssics ‘Hobo Blues’ i ‘Country Boy’ vins al vell món de Hooker de ‘The World Today’ i ‘The Motor City’s Burning’. Un disc que traça un arc d’una vida de la pre-modernitat a l’ara 100 aniversari del naixement de John Lee Hooker.

Race i Russo reimaginen al bluesman simultàniament amb blues, electrònica, avant-garde i ambient, un homenatge a un dels grans de la prehistòria del rock’n’roll, entregat amb una picadura i un gir més rellevant que mai.

Copyright 2015